Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

Noruega amb esquísData:dimarts 26 d'abril de 2011

Pujant Storgalten
Pujant Storgalten
Baixant Storgalten
Lynseidet
Pujant Storgalten
Cim del Kavrintinden
Lynseidet
Travessa a Ulloya
Travessa a Ulloya
Alps de Lyngen
Hamnes
Baixant Stordhaugen
Baixant Stordhaugen
Tromso i Tromstallstinden
Noruega amb esquís ha estat un d'aquests viatges que restaran en la memòria de tots nosaltres. Els astres s'han posat en sincronització perquè tot sigui especial. I no tan sols pels païsatges, la neu, les muntanyes i les esquiades, sino també per la compenetració i bona entesa del grup i el nostre \"skipper\" Arne. La incorporació de la navegació a l'activitat d'esquí de muntanya aporta un valor afegit a aquests set dies d'activitat que hem dut a terme a la península de Lyngen. Mirant cap al cel no ens sembla massa diferent a la muntanya que coneixem, però encarar els descensos amb el mar com a teló de fons és una sensació a la que no estem acostumats. Senzillament brutal! Set dies d'activitat, navegant des de Tromso pels fiords de Noruega tot fent l'ascensió als cims del Skitentinden, Storgalten, Kavrintinden, Storhaugen, Nordjfellet, Tromstallstinden i la travessa a als tres cims de l'illa d'Ulloya. Acollonant!!

Hem fet l'activitat: Pep Basiana, Pep Montes, Çaits, Manel Orbay, Quim Carreras, Fede Casanovas, Eduard Villares i Pito.

AnteriorSegüent
Territori Dakota a la Roca de Sant Cugat e Infiniti a la Roca dels Coleccionistes .La Plantacio.Mons Via Magical Mystery Tour La Plantaçio Montserrat