Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via L´Esperó sud i Diedre Vidal-Farreny a Sant LLorenç de MontgaiData:dissabte 22 de gener de 2011

LL 1 Epero sud
LL 2
LL 3
LL 4
LL 1 Diedre Vidal-Farreny
LL 2
LL 3
Quin fred
La colla
En un dia d´intens fred la colla dels mòmies ens dirigim cap a Sant Llorenç de Montgai i racó tranquil i molt maco el qual esta arrecerat i amb poca altitud però amb molta roca encara que les seves parets son de poca alçada i no arriben a superar els 120 metres. Dos cordades decidim fer les mateixes vies primer uns aniran a L'Esperó sud i els altres començaran pel diedre Vidal- Farreny al cilindre.

Via l'Esperó sud o via original a la Paret del os,via de 120 mts. de grau assequible ,V màxim, molt ben equipada encara que es pot portar algun friend mitja per si tenim dubtes entre les distancies de les xapes, amb unes 8 cintes ja tenint prou. La via està dividida en dues parts la primera consta de dos primers llargs de transició per arribar a l'esperó i on la roca i la línia de la via deixa una mica mal regust de boca , però una segona part mes disfrutona en els últims dos llargs ja en bona roca ,vertical i amb cantos a dojo a destacar el tercer llarg i la sortida de l'últim.

Via Diedre Vidal-Farreny de 100mts V+ màxim i obligat via equipada on nomes ens farà falta 8 cintes. Via maca mes vertical i obligada que la primera amb passos atlètics a la primera i tercera tirada i on la roca d´aparença dubtosa més pel primer que no pas pel segon, és prou bona. La curiositat d'aquestes dues vies la trobem en l'opinió de les dos cordades ja que a uns els agrada més la primera i als altres més la segona segur que el fred qui hi feia a primera hora h intervingut en aquesta elecció.

Cordades: Antonio i Jose

Pany i Sunyol.

AnteriorSegüent
Via Ribes-Sabaté al Cilindre de San Llorenç de Montgai Petrechema