Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

PARROS-PEDESCALÇ I MALL DE BOLARDData:dimecres 08 de desembre de 2010

Montgarri
Cim del Mall de Bolard
Mall de Bolard
La boira es menja la neu
Acollidor foc a terra al refugi dels Amics del Montgarri
Les altes temperatures enregistrades a partir del diumenge envien a can pixa les bones condicions que havien deixat les nevades de la setmana anterior. Una pujada brusca d'uns 15 graus de temperatura transformen la neu pols en una neu humida i pesada. Dissabte arribem al refugi de Montgarri, on hi passem tres nits, molt ben tractats i amb uns sopars de traca i mocador!

Diumenge pugem al Tuc del Parros i al Pedescalç. Cal obrir traça, la qual cosa es converteix en una tasca dura i feixuga. No ens regalen ni un metre. De la cabana del Parros fins al cim hem d'obrir per una neu humida i molt pesada. La baixada del Pedescalç directes cap a la vall del Montgarri una autèntica agonia.

Dilluns pugem al Mall de Bolard. La mateixa tònica: dia enterenyinat, ara plou, ara s'obre, calor per un tub, neu humida sense base. Obrir resulta un curro de puta mare.

Dimarts tornem cap a casa, amb la felicitat d'haver gaudit d'un dels indrets més bonics de tots els Pirineus, de no haver près mal i d'una molt bona companyia, però amb el desengany de veure com les sensacionals condicions que hi havia se n'han anat a tomar pel cul.

Hem fet l'activitat: Adrià, Perico, César i Pito.

AnteriorSegüent
Via Reserva al pic del Martell GARRAF Via de les Cabras i Via Josep Monistrol