Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Desequilibrio Hormonal a la Paret de Catalunya de MontrebeiData:dissabte 04 d'abril de 2009

Via Desequilibrio Hormonal.Foto Dj
pavut al 4rt llarg
pavut al 6è llarg
Ressenya d'en Pep Soldevila
Via molt bona i del tot montrebeiana, tot i la seva modesta llargada, ja que es troba a la part més a la dreta on la paret va perdent alçada. La línia va resseguint fissures molt lògiques i el·legants, enllaçant algunes per plaques compactes.Degut a la seva bellesa és força repetida i pertant es nota el pas dels escaladors amb alguns trams polits i d'altres de roca aparentment dubtosa en que en veure el magnesi un es tranquilitza.

Són 250 metres de grau màxim 6b+ o A1+/V+ en el primer llarg, però on el llarg més difícil no és aquest sinó el 4rt, amb molt de curro , exigent i pràcticament net. La via es troba poc equipada amb claus, burins i espits.Reunions a reforçar.

Ja que no anàvem gaire rodats(jo anava tan malamant que no vaig fer cap dels llargs xungos, jeje)portàvem molt de material, inclosos els pitons que no vem fer servir en cap ocasió.Recomano portar friends fins el 4\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"camalots\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" (repetint algun), joc d'aliens(repetint semàfor) i tascons.

Via per anar amb el grau per disfrutar-la.

6-7 hores en cordada preki-dj.

Molt recomanable.

AnteriorSegüent
VOLTA AL FONTBLANCA LA CODOLOSA COLLBATO