Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Nivea a la Paret de Canalda a la Serra d'OdènData:dijous 03 d'abril de 2008

El pavutraco al 1er llarg.Foto:Dj
2on llarg
ressenya
Ahir per la tarda vem voler fer una escapadeta a escalar una mica i res, vem escollir una paret al costat de casa aquí al Pre-pirineu, jeje...fora bromes és un lloc molt bonic, salvatge i solitàri, on l'escalada és força atlètica i d'aventura en navegar per la paret per buscar el camí més lògic superant les típiques panxes del sector i algun lloc per poder-se assegurar.

La via escollida ens va agradar força sobretot per l'últim llarg el qual és espectacular i aèri on s'ha de donar una mica la talla, el llarg anterior és de tràmit i els dos primers amb roca delicada.

Les reunions estan equipades amb espits i en els llargs hi ha algun espit, pont de roca i pitó.Vem utilitzar un joc de friends fins el 2(camalot), tascons, àliens i cordinos per merlets o ponts de roca.

Vem estar poc menys de 3 hores en cordada de dos branquillons podrits del verneda climb.

La única nota negativa del dia va ser un fet força negatiu en contra nostre i va ser que l'últim llarg passa just al costat d'un niu de voltor el qual pobre vem espantar i va estar pràcticament una hora volant esperant que marxéssim per tornar a escalfar l'ou on es trobava el pollet que crec que ahir malauradament vem assassinar ... segurament vem obrar malament però no tenim coneixença que estigui restringida la zona i tampoc vem veure clar rapel.lar.

Per més info:jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Fontblanca i Serrera Via Barra del Bar a Paret de Catalunya