Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Mescalina a la paret de les Bagasses a TerradetsData:dissabte 21 d'abril de 2007

Traçat/Mohawk en 3er i 14è llargs
Bona via esportiva en paret , equipada amb parabolts i amb bon calcàri el qual en alguns llargs força pulit pel pas de molt escaladors però tot i així, en general no està tan sobada com vies veïnes.430 metres d'escalada amb predomini de finura però amb alguns passos atlètics.El grau màxim el trobem en el 12è llarg el qual es troba entre el 6c+ i 7b segons les dues ressenyes que portàvem (Luichy i Pep Soldevila),les quals es trobàven molt desfassades en la majoria dels llargs... cinquès pelats del Pito que són ben bé 6a ...i pel Luichy 6a+....està massa fort aquest nano...

A més el grau obligat en aquest difícil llarg jo vaig trobar que era major de 6a (com les dues ressenyes indiquen) ja que després de passar el primer sostre de 6c+/7b(Ae) el qual ja té una sortida en lliure de 6a amb bidit inclòs, ens trobem una segona panxa marcat de V??? pel Pito i 6b+!!! pel Luichy la qual no està en Ae i jo i la meva incapacitat per assolir aquests passos en lliure vem optar per ganxejar un foradet i precàriament poder arribar a xapar el següent parabolt, jejeje....(s'ha de tenir recursos...)

Vàrem tardar 7 hores en cordada de dos. Via ràpida i recomanable.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Rutes Guiades del Palau Robert-Trilogia de les ermites de Sant Jeroni de la Murtra Escaladors de Badalona al cim de la Momia (Montserrat)