Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

Pic de la Dona-BaciversData:dilluns 11 de febrer de 2019

Torrent de la Portella
pujant al Pic de la Dona
Arribant a la carena
Tots ajupits pel vent dalt del Pic de la Dona
Remuntant l'Esquena d'Ase
La pala que baixava a Morens, tot i que una mica dura estava força bé
Aquest diumenge vam tornar a intentar fer aquest bonica excursió però, com ja va sent habitual en els últims anys, tant el vent com la falta de neu ens ho han posat difícil.

D'entrada i degut a la gran afluència de gent a les pistes, hem hagut de deixar el cotxe a l'aparcament inferior de Vallter. Això no ens ha anat malament del tot ja que així hem pogut fer 160 metres més de desnivell pel bonic Torrent de la Portella.En arribar al llom del Pic de la Dona hem hagut de descalçar esquís per la falta de neu. Un cop al cim i amb un vent que tombava hem decidit no baixar a la Coma de Bacivers i seguir cap el Coll de la Geganta. Veient que la neu era justeta hem remuntat un tram de l'Esquena d'Ase fins a trobar la pala que baixa del Bastiments fins a Morens. Per allà hem pogut fer almenys una bona esquiada, i per la pista del refugi hem arribat a l'aparcament.

Tot i que no hem pogut acomplir els objectius de la sortida ho hem passat força bé i ho hem compensat amb escreix amb uns àpats espectaculars a Setcases.

Aquest cop hem estat 11 participants/començals: Alfred, Jordi Bel, Martin, Oriol, Marta, Quim, Núria, Lluís Pujol, Lluís Serra, Fede i Eduard
AnteriorSegüent
Pic de Pilàs i Pic Campirme.- Montarenyo de Boldís.-