Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

Pic de la Dona-BaciversData:dilluns 06 de febrer de 2017

Quin escampall de gent; som més el nostre grup que els esquiadors de les pistes!!!
Remuntant el Clot de la Portella
Ja al llom del Pic de la Dona
A l'ull de l'huracà
El grup va per feina que la cosa s'emmerda!
Al final la recompensa: tots contents al voltant del plat i brindant amb vi del Montsant!
A mida que s'acostava el dia les previsions del temps seguien pintant malament, però sabent que la sortida es desenvolupava molt a prop de l'estació d'esquí i que permetia moltes escapatòries, i que a més a més prometien una treva en el temps durant el matí, decidim sortir.

Tot i aquestes espectatives en som "només" 19 que ens plantem a Vallter a quarts de nou del matí. Cal dir que s'ens ajunten uns quants companys de les Dues Traces. Hi ha ganes de fer lliscar els esquís!!!

L'ambient bò i la temperatura molt suau, poc vent i força boira per començar.

Ens anem enfilant cap a la Portella de Mentet i a continuació resseguim tot el llom que ens durà fins el Pic de la Dona. Als últims metres sembla que entrem a l'ull de l'huracà; el vent afluixa i clareja una mica, però només arribar al cim la cosa canvia radicalment i el vent apreta fort.

Ens traiem ràpidament les pells i comencem a tirar avall. Deixarem els Bacivers per un altre dia. Mig a les palpentes intuim el descens que per la Font de Bacivers ens durà fins l'estació d'esquí.

Al final una sortida d'iniciació amb un grau de duresa imposat per les condicions que ens va deixar un bon regust de boca. Per descomptat ho vam celebrar al voltant d'una bona taula.

AnteriorSegüent
LES ENCANTADES DE MONTCABRER. 5a sortida Cicle BTT. El Castell de Mediona