Ressenyes d'activitats de la secciˇ d'esquÝ de muntanya

Vall d'AranData:dilluns 30 de novembre de 2015

Pito, Marc, Carles i Montse al Cap des Cl˛sos
Baixant Cap des Cl˛sos
Vall d'Aran
Pujant Serra de Cardigassos
Descens Serra de Cardigassos
Pujant Tuc de la Llanša
Tuc de la Llanša
Pujant Tuc de la Llanša
Pujant Tuc de la Llanša
Descens Tuc de la Llanša
Descens Tuc de la Llanša
Descens Muntanyˇ d'└rreu
Descens Muntanyˇ d'└rreu
Pujant Tuc de la Cigalera
Tuc de la Cigalera, amb el Tuc de la Llanša a l'esquerra i el Muntanyˇ a la dreta
Descens Tuc de la Cigalera
Sensacional inici de temporada a la Vall d'Aran. Molt bones condicions a cotes relativament altes, amb neu pols a les obagues per sobre de la cota 2000 i crosta indigesta per sota, i neu compactada molt bona a les solanes. Evitar zones rocalloses i aprofitar zones mÚs herboses.

Dissabte: sortim de Pla de Beret per coronar el Cap des Cl˛sos. Efectuem el descens pel vessant nord, fins la vall de Parros, per neu pols bonÝssima. Pugem a la Serra de Cardigassos per davallar per la cara est fins la vall d'Horcalh. Neu pols sensacional fins la cota 2000, transformada en crosta que es deixa negociar. Enllacem fins la cabana de Parros per fer l'˙ltima ascensiˇ del dia, al Pedescalš, i davallar fins el Pla de Beret.

Diumenge: aprofitant que l'estaciˇ estÓ oberta parcialment, tracem un itinerari que difÝcilment podem fer sense trepitjar les pistes la major part de la temporada. Sortim del Port de la Bonaigua per fer cap al Tuc de la Llanša i davallar per la seva pala sud, inclinada, dreta, per˛ amb unes condicions immillorables. Pugem al Muntanyˇ d'└rreu per davallar fins l'Estany Pudo, tot enllašant cometes amb unes condicions de neu excepcionals. Fem l'˙ltima ascensiˇ del dia, al Tuc de la Cigalera, per davallar fins el Port de la Bonaigua.

Marc, Marc, Carles, Montse i Pito.

AnteriorSegŘent
Primera sortida calendari BTT. Serra de Marina Pic de la Mina