Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

Esquí de muntanya a la Vall de BoíData:dilluns 22 de desembre de 2014

Pujant Tuc de Moró
Pujant Tuc de Moró
Baixant Tuc de Moró
Port de Cabeçades
Pujant Raspes Roies
Baixant Raspes Roies
Pujant coll del Tuc del Muntanyó
Condicions molt precàries per la pràctica de l'esquí de muntanya a la Vall de Boí. Cal buscar les solanes, que és on transforma. Les obagues estan per fotre's mal.

Dissabte sortim de l'estació d'esquí fins al Pas de Llevata per baixar fins el fons de la vall de Manyanet, apurant per alguna torrentera. Amb esquís a l'esquena remuntem uns dos cents metres de desnivell per pujar al Tuc de Moró. Baixem fins el peu del Port de Cabeçades per neu primavera molt bona. Coronem el Port de Cabeçades i baixem cap a la Coma del Port per neu molt endurida. Pugem al Port de Rus i al Castell de Rus, tot fent el descens per la seva cara sud-oest per una neu primavera molt i molt bona. Un cop a la vall de St. Martí, amb els esquís a l'esquena fins a la carretera.

Diumenge pugem al Cap de les Raspes Roies per la seva vessant oest, amb ganivetes i per una base de neu molt endurida. Davallem pels estanyets de Llevata fins a trobar la torrentera que ens portarà al coll del Tuc Muntanyó. Baixada per pistes amb molta placa de gel. A veure si neva que això fa pena!

Hem fet l'activitat: Carles, Manel, Pep, Isra, Çaits i Pito.

AnteriorSegüent
Ferrada Baumes Corcades Anti-Atles, Marroc