Ressenyes d'activitats de la secció de bicicleta tot terreny

pedals de foc.Data:dilluns 11 de setembre de 2006

coll de l'oli. Autor: david campany
es tracta d'un circuit en btt de 220km que transita per les comarques de la ribagorça, els pallars i la vall d'aran. El punt de sortida es situa al refugi de conangles (boca sud túnel de viella) i l'arribada a viella. La major part de la sortida circulem per pistes en força bon estat (ciclabilitat 99%), gaudint d'extraordinàries vistes de les valls que anem atravessant. En funció de la disponibilitat de dies i de la forma física es pot plantejar el recorregut en més o menys dies. Nosaltres vàrem optar per 3 etapes (aproximadament 80km cada etapa). La 1era nit la vàrem passar a buira, un petit llogarret apartat uns 5 km del circuit i la 2a a son del pi, 10 km passat espot.

A destacar: la possibilitat de conèixer minúsculs nuclis rurals, l'ascenció a magnífics ports de muntanya (destaca el coll del triador), el bosc del gerdar i la pista del montgarri.

Un consell: els primers 20km és millor fer-los per la carretera fins a vilaller (segons consell d'algun company i persones que ens vàrem trobar durant la ruta).

Animeu-vos, la sortida s'ho mereix.

Trobareu més informació a www.pedalsdefoc.com

autors: núria, jordi, pep i david

AnteriorSegüent
Paret Nord d'Agulles - Canal de la Moreneta Via Directa Estel a la paret de Canalda en la Serra d'Odèn