Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

DevoluyData:dilluns 01 d'abril de 2013

Bona innivacio a la zona del Devoluy. Risc elevat d'allaus que no ens permet fer tots els itineraris amb una certa garantia. La meteorologia i aquest elevat risc nomes ens deixen fer tres excursions. Fem nit a la gite la Rocher Ronde de Lachaud, punt d'inici de les tres sortides.

Dilluns fem la Rocher Ronde, una de les classiques de la zona. Pala final superesquiable i en bones condicions. Neu pols una mica encrostada en la part superior i primavera molt bona en la part inferior.

Dimarts fem el Rama. Els constants canvis de temperatura provocats per la boira i la insolacio deixen la neu en molt mal estat. Costa innegociable en gairebe tot el descens.

Dimecres fem la Tete de Vallonpierre. L'unic dia de bon temps gaudim d'una sortida de gran categoria. Neu excel.lent en tot l'itinerari. Pala final amb algun tram de S4 on cal extremar les precaucions.

A partir del dijous ens traslladem a la zona del Champsaure i no gaudim de cap dia de bon temps. Avancem la tornada, mala sort!

La zona del Devoluy dona molt joc per a fer sortides en base a un punt de partida com Lachaud. Mes complicat fer travesses de varies etapes. Geografia calcaria molt semblant a la zona de l'Aspe. Molt i molt recomanable.

Hem fet l'activitat: Manel Orbay, Manel Garcia, Manel Broch, Marta, Quim, Salva i Pito.

AnteriorSegüent
La Penya Galera, als Ports Puig de Comanegra i de les Bruixes, Alta Garrotxa