Novetats del Centre

Cicle de senderisme


El proper diumenge dia 17 de desembre aprofitarem les poques hores de llum que tenim en aquesta època i ens endinsarem per una de les Serres que tenim més properes i a la vegada més desconegudes.

En el recorregut podrem observar ermites, fonts, miradors paisatgístics entre d’ altres curiositats.

Gaudirem d’unes vistes impressionants de la gran ciutat de Barcelona als nostres peus i del seu entorn.

Desnivell: uns 500m positius aproximadament.

Hores de marxa: unes 4-5h comptant parades.

Nivell: fàcil 1*

Recordeu que la sortida és guiada i té un cost de 12€ pels socis i 17€ pels no socis i que en cas de no estar federat s ha de treure una llicència temporal.

Font:Centre

Data:diumenge 17 de desembre

Cicle de Projeccions 2017 tardor-hivern

dijous 14 de desembre a càrrec d'Estimball Films
NBT. Nubiola, Torras i Barberà, de 49 minuts. Film estrenat i presentat concurs al Festival de Cinema de muntanya de Torelló 2016. Narra la personalitat i la petjada de tres escaladors a cavall dels anys 60 i 70 del s. XX, de Barcelona, Castellar del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Tots tres van fundar el Grup Cavall bernat, i en Barberà va ser un divulgador i explorador incansable que va culminar per primera vegada l'escalada de totes les roques i agulles de Montserrat. La cordada formada per en Torras i en Nubiola anomenada per ells mateixos la cordada centenària, van obrir vies a Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a Montserrat i als Pirineus

A les 20h30 al local del Centre

Font:Cicle de projeccions

Data:dijous 14 de desembre

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer


Aquests son els darrers Posts penjats a la cartellera.
GRUP INFANTIL
ferrandijous 23 de novembre de 2017
Sortida 03/12/2017. Singles de Gallifa. Hora 09:00. Benzinera Repsol Km 17 de la C-59, entre Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines Aprox. de 3:00 a 4:00h. Cal menjar i aigua. Excursió per nens a partir de 5 anys.
Hi ha 1 comentaris

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
dijous 14 de desembre Projeccions tardor-hivern TNB, Torras Nubiola i Barberà, a càrrec d'Estimball Films.
Al centre a les 20h30
dissabte 16 de desembre Cicle d'esquí de muntanya dissabte i diumenge. esquí de pista com a presa en contacte de la temporada.
Ja us hi podeu apuntar a la secció d'esquí de muntanya
diumenge 17 de desembre Cicle de Senderisme Circular pel Tibidabo (Barcelonès) *
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

3a sortida del cicle de BTT. St Miquel de les Formigues


A la Taverna del Subirà
Pedalant sobre una catifa de fulles seques
Els boscos vestits de tardor
Darrer pas per arribar al cim
Cadascú arriba al cim com li sembla millor
Dalt del cim de St Miquel de Solterra o de les Formigues (1202 m)
Els pros baixant des de dalt mateix del cim sobre la bici
Baixada més tranquil.la cap a Osor
Sortim de l'estació de Sils amb un temps típic tardorenc, però sense boira i amb temperatura suau. Rodem ràpidament fins a Santa Coloma de Farners, des d'on remuntem per la riera de Castanyet, i per una bona pista, amb pendent moderat, guanyem un fort desnivell fins a la coneguda Taverna del Subirà on recuperem força amb un bon esmorzar de forquilla.
Continuem el recorregut travessant boscos, vestits de tardor, on s'alternen roures, castanyers, fajos i coníferes. A estones rodem per autèntiques catifes de fulles seques. La pujada s'accentua i hem de vèncer fortes rampes per arribar a la font Saguarda, d'on surt el corriol que s'enfila fins al cim. Alguns opten per deixar les muntures i d'altres per continuar amb elles fins a coronar el Puig de St Martí de Solterra o de les Formigues, el cim més alt de les Guilleries. Al peu de la creu hi ha unes escultures de tres grans formigues. Sembla ser que és una referència a les formigues alades, que en determinades èpoques, acudeixen en gran quantitats, per morir dalt del puig. Els núvols dificulten una mica la visió però gaudim intensament de l'entorn.
El més pros realitzen gairebé tot els descens del cim, amb un primer tram molt tècnic, al damunt de les bicis.
Continuem ja per pistes més rodadores per boscos espectaculars en un llarguíssim descens fins a la vora d'Osor. Prosseguim per una tranquil.la carretera en lleuger descens, passant per les antigues mines d'Osor , i arribem a Anglès. Pedalem amb ganes, fent relleus, per la via verda del carrilet , en una cursa contra la foscor, i aconseguim entrar a la capital gironina amb la darrera llum del dia.
Ha estat un recorregut molt variat, de 78 Km i de 1300 m de desnivell.
Els protagonistes de la sortida hem estat: Gerard Castellà (Agrupació Excursionista Palafrugell), Eduard Villares, Pep Montes, Carme Urgell, Manel Orbay, Núria Gómez, Fede Casanovas, Miquel Femenia, Jordi Sabater, Xavi Gil, Carlos Arija i Manel García
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç