Novetats del Centre

Entrada al Centre per obres

L'Ajuntament està fent obres al C/ de a Costa; durant un temps l’entrada al CEB es farà pel C/Sant Sebastià.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 16 de febrer

SECCIÓ DE PATRIMONI

El 29 de gener de 2018 al programa 3,60 de Telebadalona va sortir un mini reportatge sobre les ermites i més concretament sobre Sant Onofre.Aquí hi ha algunes fotografies del making off.

Font:Secció de Patrimoni Històric

Data:dimecres 31 de gener

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer


Aquests son els darrers Posts penjats a la cartellera.
GRUP INFANTIL
Ferrandimecres 24 de gener de 2018
Sortida 04/02/2018.Parc Natural del Garraf. Hora 09:00.Masia can LLong,la Sentiu (Gavà) Sortia 48AB de la C32 a Gavà.La durada es aprox. de 3:00 a 4:00h. Cal portar menjar i aigua.a partir de 5 anys
Hi ha 2 comentaris

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
divendres 23 de febrer Grup dels Climents Excursió núm 97. Puig de Madrona i ESCLETXES DE PAPIOL.
dissabte 24 de febrer Cicle d'esquí de muntanya Dissabte i diumenge. la Tossa Plana de Llés, refugi de l'Illa **
Ja és oberta la inscripció a la secció d'esquí de muntanya
dissabte 03 de març Cicle de BTT Dissabte i diumenge. La Mussara i l'Argentera; dues serres poc conegudes **
diumenge 11 de març Cicle de Senderisme Tossa Rodona (Pirineus Orientals francesos) **/***
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Montclar i Serra de Cadiretes


Sortida des de Llagostera
Remontant cap al Montclar
Cap a Sant Feliu de Guixols
Museu
El Josep l'anima i guia del seu museu
un tast de Garoines arran de mar
Pedra sobre altre
El Puig de ses Cadiretes, un mirador excepcional.
L'equip d'elit del CEB
5a sortida de Btt.
El MONTCLAR i SERRA DE CADIRETES


Iniciem la ruta a LLAGOSTERA per dirigir-nos cap a l’espai d'interès natural del MASSÍS DE CADIRETES, una gran area de terreny granític i bosc mediterrani situat arran de mar entre Lloret, Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols.
Amb uns primers kms d'escalfament sobre el traçat de l'antic carrilet Girona - Sant Feliu i després per bones pistes amb algun tram exigent ens arribarem al petit veïnat de SOLIUS. Avui el dia es tapat, una boira humida ho envolta tot i el sol no ens vindrà n'hi ha saludar. Continuarem guanyant alçada per pistes i corriols a fregà del rocam dels Carcaixells fins als peus del Montclar on decidim de continuar per pista, ja que la idea inicial preveia pujar per un lloc impossible. Arribats al Coll del Ceps i en vista de la boirada que ho tapa deixem l'ascens al cim per un dia mes clar.
Amb un curt tram on toca remolcar bicis ens arribem fins al Coll dels Escorpins punt d'inici d'un llarguíssim tram trialeru vers SANT FELI DE GUÍXOLS on entrarem per la vall de Mascanada i gaudirem d'una visita turística inesperada al Museu del Rat Panat. Lloc insòlit on n'hi hagin. (recomanable)
Marxarem de Sant Feliu pel darrera del Monestir cap el camí de les Penyes arran de mar amb trams de corriols i bones vistes sobre els penya-segats després d'haver degustat unes garoines acompanyades de musclos i una bona paella al Nou Casino de la Constancia (s.c.). Continuem per corriols i pistes rodadores, sempre en mig d'un paisatge d'alzines sureres que ens acosten a SANT GRAU D'ARDENYA per encarar la darrera pujada fins al PUIG DE SES CADIRETES (519mts). Avanç però haurem fet parada i escalada a la Pedra Sobre Altre, una conjunt de rocs en un fantàstic equilibri al que no podem deixar d'enfilar-nos-hi.
La darrera part de la ruta ja de baixada serà un continu i trepidant anar perdent metres a l'hora que el dia també va perden llum. Corriolillus, pistes ràpides i finalment la llera del torrent amb trams divertidíssims i exigents ens acosten a Llagostera on hi arribem amb els frontals ja encesos.
La ruta ens ha quedat prou be, amb un total de 58km i 1400mts de desnivell i sobre tot ens han quedat ganes de repetir-la un dia amb millor temps per gaudir de les bones vistes i d'aquests entorn de bosc i roques tant particular arran de mar farcit de corriols i pistes per inventar rutes sense parar.
I hem anat la Carme, la Marta , el Quim, el Jaume, el Jordi Sancho, l'Eduard i el Fede
El track el teniu penjat al Wikilog : https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/montclar-i-serra-de-cadiretes-22751247
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç