Novetats del Centre

Caminada de regularitat

El diumenge 19 de novembre hem fet la 63a Caminada de Regularitat.

resultats provisionals de la prova

El dia 30 de novembre hi ha l'entrega de premis al local del Centre.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 30 de novembre

Cicle de Projeccions 2017 tardor-hivern

dijous 23 de novembre a càrrec de David Roig
Ens endinsarem en un viatge de contrasts a un país que s'ha obert al món fa molt pocs anys: BIRMÀNIA
Farem un repàs al nostre viatge: visitarem monestirs budistes, gastronomia típica, trekkings, cascades, vivències i aventures del viatge i moltes altres coses més...
No us ho perdeu a OBJECTIU BIRMÀNIA

A les 21h00 al local del Centre

Font:Cicle de projeccions

Data:dijous 23 de novembre

Celebració diada de Sant Climent

El proper dijous dia 23 novembre, celebració de la Diada de Sant Climent a l'ermita situada al turó de Poià. Organitzada pel Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i la Secció de Patrimoni Històric del CEB.

Per aquest motiu el grup Patrimoni Històric del Centre Excursionista de Badalona va tenir cura el passat dia 10 d'arranjar el portal de l'ermita, que pel seu deteriorament amenaçava l'imminent ensorrament de l'entrada. S'ha reconstruït també la graonada d'accés per facilitar la comunicació amb el portal.

Per commemorar-ho Mn. Aymar oficiarà una missa i posteriorment oferirem un piscolabis mentre inaugurem la connexió entre les 2 ermites.

Font:Secció de Patrimoni Històric

Data:dilluns 13 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer


Aquests son els darrers Posts penjats a la cartellera.
Prova
Lluísdijous 02 de novembre de 2017
És una nota de prova. No cal que en feu massa cas
Sense comentaris Afegir-ne

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
dijous 23 de novembre Projeccions tardor-hivern "Objetivo Birmania", a càrrec de David Roig. A les 21h00 al centre
dijous 23 de novembre Patrimoni històric Celebració del dia de Sant Climent, a l'ermita del turó de Poià
divendres 24 de novembre Grup dels Climents Excursió número 95. Vallcebre i els Graus del Pas
dissabte 25 de novembre Cicle de BTT St. Miquel de les Formigues. El sostre de les Guilleries **
Ja us hi podeu apuntar a la secció de BTT
diumenge 26 de novembre Cicle de Senderisme Turó de Salmont (Montseny - Valès Oriental) **
dijous 30 de novembre 63a Caminada de Regularitat Entrega de premis al local del CEB
Resultats provisionals
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

1a sortida del Cicle de BTT 2017-18. Pels Pobles del Baix Empordà.


St Andreu de Pedrinyà
Disputant-se el capdavant del grup.
Millars
Deixant enrere Madremanya
Entrant a Monells
Pedalant sota els porxos de Monells
La plaça de Monells
A l'ermita de Sta Cristina
Fent una petita reparació
Marques del pas dels carros a Peratallada
Les illes Medes, des de Pals
Descans i àpat a Pals.
Arrossars i la serra de Montgrí
La Serra de Montgrí domina el paisatge.
Recol·lectant pomes
Un altre recol·lector
Travessant el pont de Gualta
Travessant el pont de Gualta
Cares de satisfacció mentre calmem la set a Rupià.
Amb un temps assolellat i fresquet, ideal per pedalar, sortim de Púbol, el poble del castell de Gala-Dalí. Escalfem en una primera pujada i arribem a la bonica ermita romànica de St Andreu de Pedrinyà, primera de les moltes parades que farem per gaudir amb calma del ric patrimoni arquitectònic del Baix Empordà. Continuem per asfalt, travessem el llogaret de Millars, i tot seguit entrem a Madremanya recorrent els seus estrets carrerons. Un dels participants comenta que sembla ser que li estan a punts de sortir butllofes als seus neumàtics per rodar per asfalt. Però no serà el cas, ja que, afortunadament, a partir d'aquí comença a predominar les pistes de terra en gran part del recorregut que ens queda.
El poble de Monells deixa bocabadats als companys que no el coneixien, la seva plaça porxada és una de les més maques de l'Empordà i, m'atreviria a dir, de tota Catalunya. Ens desviem una mica de la pista que seguíem per acostar-nos a l'ermita de Sta Cristina , que té el seu campanar escapçat. Una forta pujada ens situa a dalt de Castell d'Empordà,ocupat per un romàntic hotel. Fem un divertit descens pels seus carrers, on algun dels pros fa una demostració de bona tècnica.
Passem per Ullastret i, per un seguit de pistes i camins, fem cap a Peratallada, poble medieval molt ben conservat. En algun dels seus carrerons es veuen les pronunciades marques que deixaven les rodes de carro sobre la roca. Ens reagrupem a la plaça on hi ha el gran palau i continuem fins a la Pals, que fa la competència a Peratallada en quant a monumentalitat. Pugem al seu mirador, on hi la torre de l'antic castell i gaudim d'extenses vistes, destacant les illes Medes que s'aixequen en el mar.
Anem a cercar les pistes que segueixen per les vores del riu Daró en un tram molt planer que ens permet rodar amb rapidesa. La serra de Montrgrí els camps d'arròs dominen el paisatge. Creuem l'antic pont de pedra de Gualta, creuem Parlavà i quan arribem a Rupià fem una aturada a la terrassa del bar de la plaça. Per finalitzar la ruta haurem de fer unes petites sifonades abans d'arribar un altre cop a Púbol
Aquesta plàcida pedalada de 59 Km i uns 450 m de desnivell ha tingut per protagonistes a 18 ciclistes: Albert Font, Manel Orbay, Enri Codina, Pere Estapé, Quim Carreras, Laura Llorente, Pedro Alcázar, Montse Estrada, Jaume Tejedor, Carme Urgell, Eduard Villares, Mireia Massagué, Mercè Marfany, Miquel Femenia, Pep montes, Núria Gòmez, Chema García i Manel García.
Fotos: Manel Orbay, Pedro Alcázar i Manel García
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç