Novetats del Centre

Entrada al Centre per obres

L'Ajuntament està fent obres al C/ de a Costa; durant un temps l’entrada al CEB es farà pel C/Sant Sebastià.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 16 de març

Cicle de Projeccions 2018 hivern-primavera

El proper dijous 15 de març a les 21:00 Indonèsia en bicicleta
Per Núria Gómez i Pep Montes

Una viatge de descoberta a través d’un país captivador que ofereix una diversitat cultural, paisatgística i d’aventura difícil de trobar en un espai de poc més de 1000 kilòmetres de recorregut sobre les dues rodes de les nostres bicicletes.

Ascensió a volcans en actiu com el Rinjani (3726 metres) a l’illa de Lombok. Snorkel amb mantes ratllades a Nusa Lembogan, i tortugues marines a Gili Air. Visites a temples hinduistes i budistes a Java i Bali. Tot envoltat d’arrossars i boscos tropicals son alguns dels atractius que ens han captivat durant la nostra estada a Indonèsia durant l’estiu del 2017

Font:Cicle de projeccions

Data:dijous 15 de març

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
dijous 05 d'abril Assemblea ordinària A les 20h00 en primera convocatòria i a les 20h30 en segona.
diumenge 08 d'abril Cicle de Senderisme El Pont Quebradís (Solsonès) **
dissabte 14 d'abril Cicle d'esquí de muntanya Dissabte i diumenge. El Pic de Tempestats ***
dissabte 21 d'abril Cicle de BTT Dissabte i diumenge. Serra de l'Albera **
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Tossa Plana de Lles - Pic de Pessons


Arribant al port de Setut
Arribant al port de Setut
Vista de la vall de Madriu des del port de Setut
Refugi de l'Illa
Pujant al pic de Pessons
Pujant al pic de Pessons
La Tossa Plana de Lles des de la Tosseta de Vallcibera
Després de molts caps de setmana amb els temps inestable, per fi tenim dos dies de bon temps per anar a fer esquí de muntanya.
El dissabte sortim de Cap del Rec (Lles de Cerdanya) amb els esquís als peus i pugem suaument pel bosc cap al refugi del Pradell. D'aquí seguim pel Clot de Setut, on el bosc es va fent menys dens, fins a arribar a sota el port del mateix nom. Per arribar al port de Setut cal posar-se els esquís a l'esquena al tram final, tot i que no representa una dificultat destacable, però la gran quantitat de neu que s'ha acomulat als vessants sud ho fa aconsellable. Una vegada a dalt del port baixem cap a la vall del Madriu. Els primers 50 metres els hem de fer a peu, ja que el vent ha escombrat la neu de les parts altes de les cares nord. El descens el podem fer per bona neu, i una vegada al fons de la vall del Madriu tornem a posar pells per anar al refugi de l'Illa. Per la tarda, els menys mandrosos aprofiten per fer el pic dels Llops. A l'hora de sopar tenim sorpresa: fem cata de vins dels cellers Capafons-Ossó, que amb molta paciència i bona voluntat s'han carregat a l'esquena alguns dels companys.
L'andemà, pugem al pic de Pessons, i fem un interessant descens per neu pols. Tornem a posar pells i ens dirigim cap al port de Vallcivera i la Tosseta de Vallcibera. Aquest cim enllaça per una carena amb la Tossa Plana de Lles, però ens calcem grampons ja que els vent ha deixat poca neu durant tot aquest tram. El descens de la Tossa Plana el fem per una neu de qualitat acceptable i ens permet gaudir de l'últim descens abans d'arribar a Cap del Rec.
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç