Novetats del Centre

Cicle de sortides en BTT 2018-19

Ja hi ha programades les sortides de BTT per a aquesta temporada.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Com a les edicions anteriors us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

El Centre proposa un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Els participants a les activitats programades hauran de complir amb els requisits mínims i indispensables per a cada activitat i hauran d'estar federats o bé disposar d'una assegurança per l'activitat en concret (en aquest cas el Centre la pot facilitar). És recomanable fer-se l'assegurança a principis d'any amb la finalitat d'amortitzar-la el màxim possible. A la secretaria del Centre us n'informaran.

A la pestanya de programació hi trobareu la llista de sortides programades

Font:Centre Excursionista de Badalona

Cicle de Projeccions 2018 tardor-hivern

El proper dijous 18 d'octubre a les 21:00, tindrà lloc la projecció "ESQUÍ DE MUNTANYA A LA PENÍNSULA DE KOLA", a càrrec de Pito Costa.

La península de Kola és un apèndix situat al nord-oest de Rússia, en el cercle polar àrtic. Lliscar amb els esquís per aquest terreny d'exploració i aventura va ser una autèntica experiència. Joan Cardona, Pito Costa, Pep Montsant i Xevi Sadurní van fer aquest viatge després de coincidir l'any 2016 al Caucas en l'expedició organitzada per l'equip català d'esquí de muntanya de la FEEC a la Red Fox Elbrus Race.

Us hi esperem al local del Centre Excursionista de Badalona, al carrer de la Costa 13. Entrada gratuïta.

Font:Cicle de projeccions

Més informació

64a Caminada de Regularitat

El dia 18 de novembre, pels antics territoris del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, farem la caminada de regularitat del 2018.

Serà un dia per a fer esport en família o amics, on podràs gaudir d’un itinerari perfectament marcat, esmorzar i vermut.

Puntuable per la XX Copa catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat

Font:Centre Excursionista de Badalona

Curs d'escalada de nivell 1

Durant tot el més d'octubre es farà un curs d'escalada de nivell 1.

L'objectiu és formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per poder escalar vies equipades d’un llarg amb total seguretat i autonomia.

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l'escalada en itineraris equipats. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

La inscripció s'obre el dia 4 de setembre.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Més informació

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona


Aquests son els darrers Posts penjats a la cartellera.
GRUP INFANTIL
Ferrandimarts 02 d'octubre de 2018
Sortida dia 07/10/2018. Serralada de Marina. Hora trobada 09:00 a Santa Maria de Martorelles. A l'entrada del centre urbà. Carretera BV-5006. Es un recorregut per les fonts. La durada es aprox. de 4:00h. Cal portar menjar i aigua. Excursió per nens a
Hi ha 2 comentaris

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
divendres 26 d'octubre Grup dels Climents Excursió núm. 104. Cim i castell de Montsoriu
dijous 08 de novembre Projeccions tardor-hivern 2018 "El diari del Grumoll", a càrrec de Esther i Albert Betran. A les 21h00 al CEB
dissabte 10 de novembre Cicle de BTT L'altiplà del Cabrerès **
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Els Balcans


Ruta a peu pels Balcans amb la Mireia Martínez. Deu dies inoblidables entre els països d'Albània, Kosovo i Montenegro. Recorrem els asentaments de Theth, Valbonë, Çerem, Doberdol, Milshevc, Rugova, Kuçisté, Lequinat, Babino, Plav i Vusanje.
250 Km : 12.500 m desnivell
Un recorregut dur i molt poc humanitzat que ens ha permès la convivència amb alguns pastors de les altes valls, i gaudir d’uns paisatges esplèndids.
Cèsar
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç