Novetats del Centre

Cicle de Projeccions 2018 tardor-hivern

Projecció nº 100 del nostre cicle de projeccions d'audiovisuals de muntanya.

En aquesta sessió especial per la nostra entitat, tindrem l'honor de rebre a l'alpinista català Ferran Latorre, que ens presentarà el seu documental "La Conquesta dels Catorze - Tancant el Cercle". Posterior a la projecció, el públic podrà participar en un col·loqui i preguntar al nostre convidat qualsevol curiositat o peculiaritat de la seva dilatada carrera com muntanyenc.

Ferran Latorre - "La Conquesta dels Catorze - Tancant el Cercle"
Dimarts, 11 de desembre a les 19:00h
Museu de Badalona
Entrada lliure
Organitza: Centre Excursionista de Badalona

Font:Cicle de projeccions

Cicle de sortides en BTT 2018-19

Ja hi ha programades les sortides de BTT per a aquesta temporada.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Com a les edicions anteriors us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

El Centre proposa un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Els participants a les activitats programades hauran de complir amb els requisits mínims i indispensables per a cada activitat i hauran d'estar federats o bé disposar d'una assegurança per l'activitat en concret (en aquest cas el Centre la pot facilitar). És recomanable fer-se l'assegurança a principis d'any amb la finalitat d'amortitzar-la el màxim possible. A la secretaria del Centre us n'informaran.

A la pestanya de programació hi trobareu la llista de sortides programades

Font:Centre Excursionista de Badalona

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
dissabte 15 de desembre Cicle d'esquí de muntanya Dissabte i diumenge. Inici de temporada a pistes
diumenge 16 de desembre Grup Infantil Sortida al Garraf
diumenge 16 de desembre Cicle de senderisme Serra de l'Obac. La inscripció ja és oberta a la secció de senderisme
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Sol de Mitjanit a la Serra de les Canals


Sol de Mitjanit
Sol de Mitjanit
En Pito jugant-se la vida
Entreno per la cara nord de l'Eiger
Pera i Pito
Comencem l'entrenament per la paret nord de l'Eiger amb la via Sol de Mitjanit, a la Serra de les Canals. Bona via, amb millor roca del que sembla, un grau assequible i molt ben equipada.
Molt recomanable.
Pera i Pito.
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç