Novetats del Centre

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
divendres 26 de gener Grup dels Climents Excursió número 96. El Parc comarcal d'Olèrdola
dissabte 27 de gener Cicle de BTT El canal d'Urgell. Del congost de Mu al túnel de Montclar */**
Ja us hi podeu apuntar a la secció de BTT
diumenge 04 de febrer Cicle de Senderisme El Costabona (Ripollès) **
diumenge 11 de febrer Cicle d'esquí de muntanya El Pic de la Tribuna */**
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Segona sortida del BTT 2017-2018: El Catllaràs


El passat dissabte 11 de novembre varem dur a a terme la segona sortida de Btt del curs. En aquesta ocasió varem ser 8 , tot un èxit si tenim en compte l’acte convocat per aquella tarda, una mèteo que no pronosticava un dia radiant i un fred que ens ha agafar a tots desprevinguts.
A les 8:15 estàvem agafant forces a Guardiola i encara que el cel era d’un color gris plom no hi havia boira i el vent dels darrers dies ens mostrava unes vistes impressionats.
La primera pujada es va deixar fer i dalt el Roc de la Clusa les vistes del Pedra i el Moixeró una mica enfarinat i una baixada per corriols ens van recompensar amb escreix.
Arribem a l’ermita de Sant Romà de la Clusa amb unes vistes cap a Montserrat d’una gran nitidesa i després d’un petit mos enfilem la segona pujada del dia per acabar fent corriols i pistes en mal estat fins la cas refugi d’Ardericó on dinarem. A la tarda ja ens queda poc, una pujada per pista i un descens per un corriol el Mirador del Roc de la Lluna des d’on veiem el Pedra i les muntanyes de la Cerdanya força emblanquinades i un cel amb uns núvols lenticulars preciosos. Els últims quilometres tranquils encara amb alguna que altre pujada i un vent fred que ens marca el final de la tardor ens condueixen de tornada als cotxes. Això si abans d’acabar unes cerveses per a celebrar que el dia ha estat fantàstic i hem pogut desconnectar del món per unes hores.
Hem fet la sortida: Martí, Fede, Eduard, Jaume, Miquel, Pep, Manel i Núria .
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç