Secció d'esquí de muntanya


Travessa Remuñe-Estós-Lliterola


Cicle d'Esquí de muntanya pel cap de setmana del 5 i 6 de maig
Aquesta sortida havia estat programada pels dies 6 i 7 d'abril, però la vam haver d'aplaçar pel mal temps

Ens acostem a la part final de la temporada i, com us podreu imaginar, seguirem augmentant el nivell. Aquest cop us proposem una ruta circular molt exigent, alpina, espectacular, difícil, llarga i preciosa que recorre dues de les valls amb més caràcter dels voltants de la vall de Benasc: Remuñe i Lliterola.
Té tots els ingredients per no deixar a ningú indiferent!
Tot i que tampoc és l’objectiu principal de la sortida, intentarem pujar al cim del Perdiguero a 3.222 m. sempre que les condicions del temps i l’horari ens ho permetin. Depenent de les condicions que trobem s'haurà de modificar algún tram de pujada o baixada

Dissabte:

L'objectiu del dissabte és arribar al refugi d’Estós (1890 m), això si, fent abans una petita volteta!
Deixarem els cotxes al final de la carretera A-139 de los Llanos del Hospital (1600 m) i remuntem tota la vall de Remuñe fins el coll superior de Literola (3050 m). Si les condicions són bones deixarem esquís i pujarem fins al Perdiguero. Després tornarem al coll i d’aquí, amb una canvi de vessant, anem a buscar el portillón d’Oô, (una bretxa entre el el Hito del Perdiguero i el Pic del Portillón) on si cal pujarem amb grampons i piolet. Travessem el coll i ja per la vessant d’Estós fem un descens fins la cabana de Turmo i remuntarem els darrers 200 m fins el Refugi d’Estós.

Diumenge:

Sortirem del refugi direcció N fins el port d’Oô, (Coll entre el Pic Jean Arlaud i la Seil de la Baquo). Baixarem en direcció al llac d’Oô (2550 m) i en arribar tornarem a posar pells per remuntar el Coll Inferior de Literola (2983 m). D’aquí només quedarà gaudir del gran descens de la vall de Literola fins la carretera, on haurem d’anar a buscar els vehicles 1,5 Km més amunt.

Organització:

El dijous anterior a la sortida ens trobem al Centre per concretar horaris i coordinar els vehicles.
En funció dels inscrits es tractarà de sortir el divendres al vespre i fer nit a Benasc.

Pernoctació: Refugi d’Estós. Reservat en règim de M.P, habitacions amb lliteres o dormitori comú, mantes... etc.

Desnivells aproximats:
Dissabte. +1700 m (+180 del Perdiguero) -1000 m
Diumenge: +1400 m -1600 m

Dificultat: Alta*** BEA: Bon Esquiador i Alpinista. Cal esquiar amb solvència per pendents de 30° i progressar amb confiança amb grampons i piolet. Cal estar en bones condicions físiques per superar més de 3.000 m. de desnivell entre els dos dies.
Orientacions: Totes

Material obligatori:
 • Esquís de muntanya, pells, ganivetes, grampons, ARVA, pala.
 • Casc
 • Manta isotèrmica
 • Roba adequada a l'activitat hivernal (guants, ulleres, paravent, etc)
 • Menjar i aigua adequada per l'activitat.
 • Totes les recomanacions que es fan a nivell general per aquest Cicle de Sortides, son especialment aplicables a aquesta sortida. Tots els elements del material han d'estar perfectament revisats. Cal una forma física adequada que permeti fer amb solvència l'activitat dels dos dies.
Assegurança obligatòria. Qui no disposi de l'assegurança de la FEEC o d'una que cobreixi aquesta activitat cal sol·licitar-la a la secretaria del CEB.

Inscripcions: Cal apuntar-se a la web del CEB.

S'ha fet una reserva al refugi per 12 persones. Cal fer un pagament 15€ per persona al compte ES80 2100 0698 1502 0006 4899, indicant el nom de la persona/es i posant de concepte "Estós", per tal que la reserva sigui efectiva.
Envieu un mail a secretaria@cebadalona.org informant que heu fet el pagament.
Els que ja veu fer la reserva pel més d'abril no cal que la torneu a pagar, però sí que us heu d'inscriure de nou

La resta del cost de la mitja pensió del refugi el pagarà cadascú al mateix refugi.
El preu de la Mitja Pensió reservada al refugi d’Estós és de 33,00€ aproximadament amb el carnet de la FEEC i habilitat FEDME. Caldria portar efectiu i facilitar canvi.

Si hi ha més de 12 inscrits no es pot garantir plaça al refugi. En tot cas, aquestes persones hauran de gestionar elles mateixes la reserva de la plaça al refugi. En aquest cas també hauran d'apuntar-se a la web però no caldrà que paguin els 15€ de la reserva.
LLISTA DE PERSONES INSCRITES
NumNomCognoms
1JordiCabanas Coma
2FrancescCamps Xicart
3CèsarArmengod
4EduardVillares
5MireiaMartínez Gillué
6AlfrefMitjans
7PedroAlcaraz Bernabe i
8PACOJUSTICIA
9José MaríaCardenas Balderas
10IsraelRoca
11JaumeTejedor
12PepMontes
La inscripció ja està tancada
La secció d'esquí de muntanya del CEB té la intenció de donar els següents serveis als socis:

 • aportar informació de tot tipus per a dur a terme l'activitat: itineraris, material, bibliografia, cartografia, webs d'interés, etc.
 • formació a través de cursos homologats per a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.
 • posar en coneixement el grup de persones afeccionades a l'activitat de l'esquí de muntanya per a realitzar sortides de diferents nivells i de tot tipus: esquí alpinisme, sortides matinals, travesses de muntanya amb esquís, etc.
En aquesta linia per aquest curs 2016-17 el Centre Escursionista de Badalona proposa als socis dos nous programes amb una sèrie de sortides amb la finalitat de facilitar el desenvolupament de les activitats i el contacte entre gent diversa amb objectius similars. També per facilitar que els nous socis o tots aquells que no tenen un contacte tant directe amb el Centre, tinguin un fàcil accés per a realitzar les activitats que els hi vingui de gust. Aquests dos nous programes estaran basats en l'esquí de muntanya i en la bicicleta de muntanya.

El Centre proposa un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Els participants a les activitats programades hauran de complir amb els requisits mínims i indispensables per a cada activitat i hauran d'estar federats o bé disposar d'una assegurança per l'activitat en concret (en aquest cas el Centre la pot facilitar). És recomanable fer-se l'assegurança a principis d'any amb la finalitat d'amortitzar-la el màxim possible. A la secretaria del Centre us n'informaran.

A la pestanya de programació ja hi trobareu la llista de sortides programada

Cicle d'esquí de muntanya 2017-2018
 • Tots els participants en les activitats d'esquí de muntanya hauran de tenir un nivell d'esquí mínim i haurien de ser capaços de baixar, en menor o major soltura, per qualsevol de les pistes d'esquí alpí.
 • Tots els participants hauran d'estar federats o en possessió d'una assegurança que cobreixi fins el nivell "D" de la FEEC.
 • Serà imprescindible que tothom porti el material mínim de salvament: Arva, pala i sonda.
 • També a nivell de seguretat serà indispensable portar crampons i, segons els requeriments de la sortida, també piolet. Es recomana de portar sempre casc.
 • En l'equipament bàsic s'hauran de portar uns guants prims per la progressió i uns de gruixuts pel fred o el descens. També unes ulleres per protecció solar i unes altres de ventisca.
 • Es recomana que es tingui cura del material i es comprovi bé, abans de cada sortida, que tot funciona. També que les pells encolin bé i els crampons estiguin a la mida de les botes.
 • Per les sortides de dos dies caldrà avançar una reserva per les pernoctacions als refugis. En el cas que es suspengués la sortida per mal temps o per qualsevol altre motiu, el Centre Excursionista de Badalona no es farà responsable del retorn d'aquestes reserves, ja que és competència dels propis refugis.

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Silvretta route


Ischgl, punt d'inici de la travessa
De camí al Jamtal Hütte
Hintere Jamspitze - 3155mts
primeres disfrutades
Vall de Jamtal
Aresta cimera del Dreilander Piz
Dreilander Piz - 3190mts
Wiesbadener Hütte
Gelera del Piz Buin
Enfilant la pala cimera del Piz Buin
últims metres
Piz Buin - 3312mts
la inmesa gelera del Silvretta
Unes bones birres al Silvretta Hütte
La gelera del Silvretta a primera hora del matí
Silvrettahorn - 3244mts
els 6 + 1
Remontant el coll de la
Sonntag Spitze - 2890mts - hi arribem amb esquis
Apustuflant
Hora de sopar al Saarbrüker Hütte
1ra hora al Saarbrüker Hütte
Enfilant el darrer cim
El temps continua esplendit
Kleines Seehorn - 3040mts
Finalment toca baixar
i celebra-ho
Travessa amb esquis al SILVRETTA
(del 14 al 20 d'abril de 2019)
Aprofitant aquests dies de Setmana Santa, hem viatjat fins a la Vall de Galtür a l'Estat de Voralberg a Àustria per a fer la Silvretta-route, una travessa amb esquis de muntanya de 7 dies pels Alps Austríacs.
Gràcies a les bones condicions meteorològiques, excepte la primera etapa on la boira "densa" va ser l'encarregada de donar-nos la benvinguda, en cada una de les següents etapes i amb un SOL esplèndid hem pogut gaudir de l'ascens a cims com el PIZ BUIN (punt mes alt del massís amb 3.312mts), el DREILANDER PIZ , el HINTERE JAMSPITZE, o el mateix cim del SILVRETTA que amb 3.244mts fent frontera amb Suiza dona nom a la travessa i que ens han regalat uns bons descensos amb neu de prou qualitat fins al següent refugi on sabíem que amb una bona cervesa completaríem la festa.
Hem fet estada als refugis de JAMTAL, WIESBADENER, SILVRETTA i al SAARBRÜKEER amb un tracte excel•lent per part dels guardes i punts imprescindibles per recarregar forces per les següents etapes.
Nuria Gomez, Alfred Mitjans, Xavi Gil, Eduard Villares, David Campany, Pep Montes i Fede Casanovas.

llista de les darreres ressenyes publicades

Llista de totes Les 12 següents
DataLloc
diumenge 05 de maig de 2019Silvretta route
dissabte 20 d'abril de 2019Signalkuppe (4554m) + Zumsteinpitze (4563m)
dissabte 13 d'abril de 2019Tuc de Molières (3010 m)
diumenge 31 de mar de 2019Pic Baborte i Pic Sotllo.-
diumenge 24 de mar de 2019Alt de Comapedrosa (2945 m)
dissabte 16 de mar de 20195a sortida d'esquí de muntanya: Tavascan
diumenge 10 de mar de 2019Pic de la Lleia (2776 m)
dilluns 25 de febrer de 2019Tebarrai-Bacías. Circular Panticosa
dissabte 16 de febrer de 2019Montarenyo de Boldís.-
dilluns 11 de febrer de 2019Pic de la Dona-Bacivers
dissabte 09 de febrer de 2019Pic de Pilàs i Pic Campirme.-
dimarts 01 de gener de 2019Vall de Lis i Vall d'Indren (Aosta)
diumenge 20 de maig de 2018La Maladeta (3308 m)
diumenge 06 de maig de 2018ANETO (3404 m) Per Barrancs.-
dissabte 28 d'abril de 2018Pic Bessinelles
diumenge 22 d'abril de 2018Els sis colls d'Airoto
diumenge 15 d'abril de 2018Pic Tempestats (3290 m)
dimecres 04 d'abril de 2018Travessa Freser - Ter - Carançà
dimecres 21 de mar de 2018Gran Tuc de Colomers
diumenge 25 de febrer de 2018Tossa Plana de Lles - Pic de Pessons
dilluns 15 de maig de 2017Vallhiverna
dilluns 01 de maig de 2017L'Hourgade (2964 m)
diumenge 09 d'abril de 2017Pic Baborte (2933 m)
diumenge 02 d'abril de 2017Sortida del cicle d'esquí a Colomers
dilluns 20 de mar de 2017Parros-Montgarri-Marimanya
dissabte 25 de febrer de 2017Pic de Pedourrés (Ariège)
dijous 23 de febrer de 2017Gerber-Bassiero-Cabanes
dilluns 20 de febrer de 2017Els Tres Colls de Núria.
dissabte 18 de febrer de 2017Pic de la Dona - Bacivers - Bastiments
dilluns 06 de febrer de 2017Pic de la Dona-Bacivers
dilluns 30 de gener de 2017Puig Estela-Taga
dissabte 21 de gener de 2017Pic de la Carbassa (La Cerdanya).
dissabte 31 de desembre de 2016PUIGMAL (2911 m) - CIM DE LA COMA DEL CLOT (2739m)
dissabte 03 de desembre de 2016CAMPIRME-PIC DE LA COMA DEL FORN-VENTOLAU
diumenge 22 de maig de 2016Pic Cordier (3.250 m)
dilluns 16 de maig de 2016BALAÏTOUS (3144 m) Per les Néous
dimarts 10 de maig de 2016Travessa Remuñe-Llac del Portillon-Lliterola
dimarts 26 d'abril de 2016Pic de Bacibé de Cerler
diumenge 24 d'abril de 2016Pic de la Vaca.
dimarts 12 d'abril de 2016RibagorçaAran
dimarts 12 d'abril de 2016Puigmal
diumenge 03 d'abril de 2016BARRANCS - TEMPESTATS
dimarts 29 de mar de 2016Travessa Pallars Aran - 2016
dissabte 26 de mar de 2016ALTA RUTA. Panticosa-Marcadau-Vignemale.
diumenge 13 de mar de 20164a. sortida del cicle d'esquí de muntanya: Qurtiules i Pinetó
diumenge 13 de mar de 2016VENTOLAU I MONT-ROIG
diumenge 21 de febrer de 2016BASSIERO - SABOREDO.-
dilluns 15 de febrer de 2016Vall d'Aran
dilluns 15 de febrer de 20163a. sortida del cicle d'esquí de muntanya: La Cabaneta
dissabte 13 de febrer de 2016MORTIERS
dilluns 01 de febrer de 2016PEDRONS
divendres 29 de gener de 2016TRES COLLS D'ANDORRA
diumenge 24 de gener de 2016Pic de Nerassol circular
dissabte 23 de gener de 2016SERRERA-VOLTA AL THOUMASSET
diumenge 17 de gener de 2016Pic de la Mina
diumenge 20 de desembre de 2015Formigueres-Camporells
dimarts 15 de desembre de 2015PIC DE LA TRIBUNA
dijous 10 de desembre de 2015VALL D'AURE
dijous 10 de desembre de 2015Vallé Aure
diumenge 06 de desembre de 2015Pic de la Mina
dilluns 30 de novembre de 2015Vall d'Aran
dimarts 05 de maig de 2015Pica d'Estats
dilluns 04 de maig de 2015Gran Tuc de Colomers
dissabte 18 d'abril de 2015Núria-Carançà
dimarts 14 d'abril de 2015Alta Ruta Panticosa-Vignemale
dilluns 06 d'abril de 2015Alta Ruta Pallars-Aran-Ribagorça.-
diumenge 15 de mar de 2015Volta Vall d’Estós - Llac d’Oô - Literola.
dilluns 09 de mar de 2015Pic de la Bassera I pic de la Pala de Jan
diumenge 01 de mar de 2015Quartiules-Pinetó
dimarts 17 de febrer de 2015Noucreus
diumenge 15 de febrer de 2015Volta al Tossau de Mar (2751 m)
dissabte 07 de febrer de 2015Pic Cabaneta i Pic dels Pessons
diumenge 25 de gener de 2015Tuc d'Aubàs-Tuc de la Salana
diumenge 04 de gener de 2015Pincèla
dilluns 22 de desembre de 2014Esquí de muntanya a la Vall de Boí
diumenge 14 de desembre de 2014Vallter i Núria
dilluns 19 de maig de 2014Maladeta-Aneto
dimecres 30 d'abril de 2014L'Alta Ruta dels Alps: Chamonix-Zermatt
dimarts 01 d'abril de 2014Volta a Andorra
dilluns 17 de mar de 2014Volta al Cotiella
dimarts 04 de mar de 20144 Colls d'Andorra
dissabte 01 de mar de 2014Tossa Plana de Lles
diumenge 23 de febrer de 2014Tuc de Moró i Tuc de Salana
diumenge 23 de febrer de 2014Pic del Racó Gros
diumenge 16 de febrer de 2014Ruhle
dilluns 10 de febrer de 2014Pic de l'Homme Mort. Pic de Besineilles
dijous 06 de febrer de 2014Puigmal-9 Creus-9 Fonts
dimarts 14 de gener de 2014Certascan
dilluns 06 de gener de 2014Volta al Puig de la Coma d'Or
diumenge 05 de gener de 2014Amitges-Saboredo-Colomèrs
diumenge 05 de gener de 2014Tres Colls de Núria-Nou Creus i Carançà
dimarts 31 de desembre de 2013Vall d'Aran amb esquís
dilluns 23 de desembre de 2013Volta al Tristaina-Fontblanca
dilluns 16 de desembre de 2013Núria-Coma de Vaca-Núria
diumenge 08 de desembre de 2013Tuc de Bacivers
dissabte 07 de desembre de 2013Tuc del Milh (2802 m)
dimecres 04 de desembre de 2013Pic de Bastiments
dilluns 13 de maig de 2013Pic del Racó Gros
dilluns 06 de maig de 2013Travessa Estós-Oô-Lliterola
dilluns 22 d'abril de 2013Amitges amb 'les dues traces'
dilluns 22 d'abril de 2013travessa del 3 colls
dimecres 17 d'abril de 2013Travessa Aigüestortes
diumenge 07 d'abril de 2013Aneto
dilluns 01 d'abril de 2013Devoluy
dissabte 30 de mar de 2013Bastiments x 2
diumenge 17 de mar de 2013Puigmal i Puigmal de Llo
dilluns 11 de mar de 2013Pica d'Estats
dilluns 04 de mar de 2013Bastiments
diumenge 03 de mar de 2013ANETO
dissabte 02 de mar de 2013ull de ter
dimarts 26 de febrer de 2013Estanys de la Pera
dilluns 18 de febrer de 2013Santfons-Serrera
dilluns 11 de febrer de 2013Tossa Plana de Lles-Vall d'Eina
dilluns 28 de gener de 20139 creus-Carançà
dimarts 08 de gener de 2013Thoumasset i Comanegra
dimecres 02 de gener de 2013Mauberme, Parros, Samont i Montpius
dilluns 24 de desembre de 2012Tuc d'Arres-Entecada i Tuc d'Armèros
diumenge 23 de desembre de 2012Esquí a Formigueres
dilluns 10 de desembre de 2012Vall d'Aran. Obrim la temporada d'esquí!!
divendres 07 de desembre de 2012TUC DERA PINCÈLA (2546 M)
dilluns 07 de maig de 2012Pedrons-Pic de la Mina
dimarts 01 de maig de 2012TUC MAUBERME (2880 m)
dijous 12 d'abril de 2012Vanoise amb esquís
dijous 12 d'abril de 2012Gran Paradiso
dimarts 27 de mar de 2012Puigmal
dilluns 12 de mar de 2012Turó del Port de la Picada
dilluns 05 de mar de 2012ALTA RUTA NÉOUVIELLE
dissabte 25 de febrer de 2012Pic de la Mina
diumenge 19 de febrer de 2012VALL DE GERBER - AMITGES
dilluns 13 de febrer de 2012PIC D'ALBA-TUC DETH PORT
diumenge 08 de gener de 2012VOLTA AL FONTBLANCA
dijous 05 de gener de 2012Travessa Amitges-Colomers
dimarts 27 de desembre de 2011VOLTA PEL LUCHONNAIS.-
diumenge 11 de desembre de 2011Núria-Carançà-Núria
divendres 18 de novembre de 2011BASTIMENTS
dilluns 29 d'agost de 2011Muztagh Ata (7548m)
dimarts 26 d'abril de 2011Noruega amb esquís
dilluns 04 d'abril de 2011Ull de Ter- Núria - 3 colls - Ull de Ter.
dilluns 04 d'abril de 2011Travessa pels murs de Barroude
dilluns 28 de mar de 2011Pic Cordier
diumenge 20 de mar de 2011Bastiments i Bassibé
dimarts 08 de mar de 2011Ordesa amb esquís
diumenge 06 de mar de 2011Bony Negre i Pic del Portarró
diumenge 27 de febrer de 2011Bassiero
dimarts 15 de febrer de 2011Pic Paderna i Pic Maladeta
dilluns 14 de febrer de 2011Volta al Montroig
dilluns 07 de febrer de 2011Thoumasset i volta al Tristaina
diumenge 30 de gener de 2011Pic de Pessons (Andorra)
dissabte 01 de gener de 2011REMUÑE+REFUGI PORTILLÓN+LITEROLA
dilluns 27 de desembre de 2010TOSSAL DE LA MINA (2723m)
dimecres 08 de desembre de 2010PARROS-PEDESCALÇ I MALL DE BOLARD
diumenge 02 de maig de 2010MONTARDO
diumenge 18 d'abril de 2010VOLTA A LA MALADETA
dilluns 12 d'abril de 2010TRES COLLS
dissabte 03 d'abril de 2010Puigmal (per França)
dissabte 03 d'abril de 2010ALTA RUTA BENASQUE-LUCHONAISE
dilluns 22 de mar de 2010TRES COLLS-PUIGMAL
dimarts 09 de mar de 2010VOLTA AL COTIELLA-REDUNO
diumenge 21 de febrer de 2010VOLTA TOSSA PLANA I PEDRONS
dilluns 15 de febrer de 2010PUIGMAL-PIC DEL SEGRE I TAGA-PUIG ESTELA
dilluns 08 de febrer de 2010PIC DE LA CABANETA I CASAMANYA
dilluns 18 de gener de 2010CASTANESA I TURBÓN
dilluns 11 de gener de 2010LA CARABASSA I PIC NEGRE D'ENVALIRA.
dijous 07 de gener de 2010PUIGMAL PER FRANÇA:
dilluns 28 de desembre de 2009Pincèla, Tuc dera
diumenge 27 de desembre de 2009Bassiver, Tuc de
dimarts 02 de juny de 2009TRAVESSA DÔMES DE MIAGE.
dilluns 18 de maig de 2009TORRE CORDIER-MALADETA OCCIDENTAL I ANETO
dilluns 11 de maig de 2009ORDIGUER-CRISTALL
dimarts 05 de maig de 2009PICA D'ESTATS I CORREDOR DE RIUFRED
dimarts 05 de maig de 2009SERRA GALLINERA I BASTIMENTS
dissabte 25 d'abril de 2009puigmal
dilluns 20 d'abril de 2009ESQUÍ AL CADÍ
dimecres 08 d'abril de 2009VOLTA A LA MEIJE
dilluns 23 de mar de 2009VOLTA AL FONTBLANCA
dimecres 18 de mar de 2009TRAVESSA AIGÜESTORTES:
dilluns 09 de mar de 2009TAGA-3 COLLS
divendres 06 de mar de 2009CASTANESA-PIC D'ESTÓS
dissabte 21 de febrer de 2009circular núria-carançà-torreneules-núria
dissabte 14 de febrer de 2009TOSSA PLANA DE LLES-PUIGMAL
dilluns 19 de gener de 2009TRAVESSA ASPE-BISAURÍN
dilluns 12 de gener de 2009TRAVESSA ULLDETER-CARANÇÀ:
dimecres 07 de gener de 2009TRAVESSA ORDESA-GAVARNIE
dimarts 06 de gener de 2009LA COVIL. TAGA I PUIGESTELA.
dijous 25 de desembre de 2008FINESTRELLES I TRES COLLS
dimarts 23 de desembre de 2008PIC ALT DE LA CAPA I PIC DE LA BASSERA. PIC DE THOUMASSET.
dimecres 10 de desembre de 2008TRAVESSA CERTASCAN
dilluns 01 de desembre de 2008TOSSA D'ALP
dilluns 24 de novembre de 2008Bastiments
dilluns 17 de novembre de 2008TUC DE MULLERES I TUC DES ESTANHETS
dilluns 10 de novembre de 2008PUIGMAL. BASTIMENTS I BASSIBÉ.
dissabte 26 d'abril de 2008POSETS-ERISTE
dissabte 26 d'abril de 2008pic de la cabaneta
dilluns 21 d'abril de 2008Puigmal
dimarts 15 d'abril de 2008MONTEIXO
dilluns 07 d'abril de 2008Travessa Remuñe-Cap dera Baquo-Estós
diumenge 30 de mar de 2008Fontblanca i Serrera
dijous 28 de febrer de 2008Travessa per Vall de Gaube - Vall de Mercadau
dimarts 15 de maig de 2007Aneto-Maladeta
dimarts 01 de maig de 2007Travessa al massís dels Besiberris-Tumeneja nord
dimarts 10 d'abril de 2007Puig pedrós, 7 – 8 d’abril de 2007
dimecres 21 de mar de 2007Tuc de Mulleres en travessa: boca sud-boca nord
dissabte 17 de mar de 2007tuc dera pincèla
dilluns 19 de febrer de 2007Pointe de la Réchasse, La Vanoise
dissabte 04 de mar de 2006Gallina Pelada (Serra d'Ensija)
dissabte 19 de novembre de 2005Pic de l'Infern
dissabte 19 de febrer de 2005Andorra. El Pic de la Cabaneta
dissabte 12 de febrer de 2005Vall de Núria. Travessa dels tres colls
diumenge 06 de febrer de 2005El Pic de Coma d'Or
diumenge 30 de gener de 2005Serra de Madres
dissabte 22 de gener de 2005La Tossa Plana de Llés
Canvieu una piulada o afegiu-ne de noves