62a Caminada de Regularitat per Muntanya - 2016
Si sempre ets REGULAR, apunta-t'hi!!

Classificació provisional de la Caminada 2016


Benvinguts caminaires!!!

Des del Centre Excursionista de Badalona ens complau anunciar-vos que reprenem de nou l'organització de la nostra tradicional Caminada de Regularitat que transcorrerà per dintre del parc de la Serralada Marina i us convidem a tots a participar-hi en aquesta nova edició.

Per aquells que és la vostra primera vegada que participeu en una Caminada de Regularitat, a sota teniu una breu explicació en que consisteix. Recordeu que la prova és puntuable per 18a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat – FEEC.

Les dades principals d'aquesta 62a edició són les següents:

Podeu trobar informació més detallada de la Caminada de Regularitat en el següent enllaç del Reglament de la prova.Per qui en vulgui saber més:

Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?

La" Caminada de Regularitat" es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.

L'objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.

Una manera fàcil d'entendre-ho és pensar que no s'ha de córrer a les baixades ni s'ha d'anar molt lent a les pujades.

La organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s'anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.

Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer aquí:
https://www.feec.cat/competicio/marxes-tecniques/