Novetats del Centre

SORTIDA DELS CLIMENTS NÚMERO 100

El dissabte 26 de maig Trobada de tots els excursionistes que durant els darrers 20 anys han participat a les sortides organitzades pels CLIMENTS. I tots els socis del Centre que també s'hi vulguin afegir.

MATÍ
A les 10h. Trobada de tothom a l'entrada de l'antic seminari de la Conreria, actualment Fundació Pere Tarrés. Seguidament organització de la sortida num. 100 a la Coscollada fins al Poblat Ibèric de les Maleses. Retorn a Pere Tarrés.

MIGDIA
14 h. Dinar col·lectiu preparat per la mateixa Fundació.
També pastís d'Aniversari i tastet de mistela, de les comarques d'Alacant.

TARDA
16h. A la sala Gaudí, reservada per al Centre, Projecció d'un Audiovisual resumint les excursions realitzades durant aquests 20 anys.

A les 18 final de la Trobada.

Per poder organitzar bé el dinar cal apuntar-se a la llista del Centre o a secretaria

Font: Els Climents

Cicle de senderisme

Aquest proper diumenge dia 27 de maig anirem cap a la Serra de l Ardenya i el Massís de Cadiretes.

Interessant sortida per descobrir aquests paratges que queden entre La Selva i el Baix Empordà.

Caminarem per pistes forestals i senders farcits de pinedes i d'alzines sureres. Tot passejant ens trobarem amb indrets amb passat megalític com els menhirs, els para dòlmens i altres vestigis prehistòrics. Ascendirem en el Puig de Cadiretes; que és un dels anomenats cent cims i punt més àlgid de tot el Massís. Dalt de tot del cim gaudirem d'unes vistes privilegiades del Gironès, La Selva, el Montseny, la Costa Brava i la Mar Mediterrània.

Hores de marxa: unes 6h aproximadament amb parades incloses.
Desnivell: uns 600m aproximadament.
Nivell tècnic: baix/mig.

Preu Socis Ceb : 12€
Preu No Socis : 17€
És obligatori tenir la llicència federativa de la modalitat en Senderisme. Sinó s'està federat; a la Secretaria del Centre posem a disposició la llicència temporal per 5€.

Font: Centre

Crida per la recerca de fotos antigues de les ermites

Estem creant un fons de fotos històriques de les tres ermites (Sant Climent, La Miranda i Sant Onofre). Fem una crida a tota persona que pugui col·laborar en la recerca i en l'aportació d'imatges o documentació per ampliar aquest fons


Foto de l'ermita de Sant Climent cedida pel fotògraf Jordi Seguer guanyadora d'un premi de fotografia l'any 1993

Font: Secció de Patrimoni Històric

Curs d'escalada de nivell 2

Des del 15 de maig fins al 3 de juny es farà un curs d'escalada de nivell 2.

L'objectiu és aconseguir l’autonomia necessària per poder escalar en cap de corda vies de més d’un llarg equipades.

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que siguin autònomes en vies d’un llarg de corda (assolit el curs de nivell I) o que demostrin tenir un nivell equivalent. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Més informació

Entrada al Centre per obres

L'Ajuntament està fent obres al C/ de a Costa; durant un temps l’entrada al CEB es farà pel C/Sant Sebastià.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font: Centre Excursionista

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font: Centre Excursionista de Badalona