Novetats del Centre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font: Centre Excursionista

Data: divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 12 d'octubre

Curs d'iniciació a l'escalada de nivell I

El Centre Excursionista de Badalona organitza un curs d'escalada de nivell I des del dia 26 de setembre al 22 d'octubre.


Aquest curs té com a objectiu formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per poder escalar vies equipades d’un llarg amb total seguretat i autonomia.

(Escalada esportiva)

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 20 de juliol

Més informació

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 09 de febrer