Novetats del Centre

Entrada al Centre per obres

L'Ajuntament està fent obres al C/ de a Costa; durant un temps l’entrada al CEB es farà pel C/Sant Sebastià.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: divendres 16 de mar

Cicle de Projeccions 2018 hivern-primavera

El proper dijous 15 de març a les 21:00 Indonèsia en bicicleta
Per Núria Gómez i Pep Montes

Una viatge de descoberta a través d’un país captivador que ofereix una diversitat cultural, paisatgística i d’aventura difícil de trobar en un espai de poc més de 1000 kilòmetres de recorregut sobre les dues rodes de les nostres bicicletes.

Ascensió a volcans en actiu com el Rinjani (3726 metres) a l’illa de Lombok. Snorkel amb mantes ratllades a Nusa Lembogan, i tortugues marines a Gili Air. Visites a temples hinduistes i budistes a Java i Bali. Tot envoltat d’arrossars i boscos tropicals son alguns dels atractius que ens han captivat durant la nostra estada a Indonèsia durant l’estiu del 2017

Font: Cicle de projeccions

Data: dijous 15 de mar

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font: Centre Excursionista

Data: divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 09 de febrer