Novetats del Centre

Cicle de senderisme


El proper diumenge dia 17 de desembre aprofitarem les poques hores de llum que tenim en aquesta època i ens endinsarem per una de les Serres que tenim més properes i a la vegada més desconegudes.

En el recorregut podrem observar ermites, fonts, miradors paisatgístics entre d’ altres curiositats.

Gaudirem d’unes vistes impressionants de la gran ciutat de Barcelona als nostres peus i del seu entorn.

Desnivell: uns 500m positius aproximadament.

Hores de marxa: unes 4-5h comptant parades.

Nivell: fàcil 1*

Recordeu que la sortida és guiada i té un cost de 12€ pels socis i 17€ pels no socis i que en cas de no estar federat s ha de treure una llicència temporal.

Font: Centre

Data: diumenge 17 de desembre

Cicle de Projeccions 2017 tardor-hivern

dijous 14 de desembre a càrrec d'Estimball Films
NBT. Nubiola, Torras i Barberà, de 49 minuts. Film estrenat i presentat concurs al Festival de Cinema de muntanya de Torelló 2016. Narra la personalitat i la petjada de tres escaladors a cavall dels anys 60 i 70 del s. XX, de Barcelona, Castellar del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Tots tres van fundar el Grup Cavall bernat, i en Barberà va ser un divulgador i explorador incansable que va culminar per primera vegada l'escalada de totes les roques i agulles de Montserrat. La cordada formada per en Torras i en Nubiola anomenada per ells mateixos la cordada centenària, van obrir vies a Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a Montserrat i als Pirineus

A les 20h30 al local del Centre

Font: Cicle de projeccions

Data: dijous 14 de desembre

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font: Centre Excursionista

Data: divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font: Centre Excursionista de Badalona

Data: dijous 09 de febrer