Curs d\'escalada en roca

Darrer dia per la inscripció al curs d\'escalada en roca de nivell 1.

Data: dijous 04 d'octubre de 2018


Presentació:

L’escalada és una modalitat esportiva apassionant que permet descobrir l’essència i la bellesa de la muntanya vertical. Aquest curs va dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l'escalada en itineraris equipats. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

Objectius

Aquest curs té com a objectiu primordial formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per poder escalar vies equipades d’un llarg amb total seguretat i autonomia.
(Escalada esportiva)

ContingutsPrograma:

Sessions teòriques

Sessions pràctiques

Material necessari a portar per l’alumneMaterial aportat pel CEB
Organització

Les sessions teòriques es realitzaran de 8 a 9:30 del vespre al local del CEB (C/ de la Costa, 13)
Les sortides pràctiques es realitzaran als llocs indicats per l’organització del curs. Els desplaçaments aniran per compte i càrrec dels participants.

Durant les classes pràctiques hi haurà un mínim d’un monitor per a cada 3 cursetistes.

Preu.

Socis CEB 95€. No Socis 120€

Aquest preu inclou: classes teòriques, pràctiques, i el material tècnic col·lectiu

Els inscrits que no comptin amb la llicència federativa de l’any en curs hauran d’assumir el cost d’una assegurança temporal de la FEEC (llicència temporal) que serà tramitada per l’organització del curs.
Aquest preu no inclou les despeses de transport alimentació que es derivin de les sortides pràctiques.


Inscripció


El termini d’inscripció és del 4 de setembre al 4 d'octubre de 2017.

Les places estan limitades a 12 participants. La inscripció es farà per rigorós ordre d’inscripció a la Secretaria del CEB.

Normes d’organització

Podran inscriure’s totes aquelles persones que tinguin 18 anys o més. És imprescindible l’assistència a les classes teòriques per anar a les sortides pràctiques.

Els participants es comprometen a seguir les indicacions dels monitors/instructors, els quals no es faran responsables de les conseqüències derivades de l’incompliment d’aquestes indicacions. El paper dels monitors/instructors, en aquest aspecte, està dirigit a minimitzar el risc inevitable que la pràctica de l’escalada comporta, i que els participants del curs assumeixen al inscriure’s al curs. L'organització no es responsabilitza dels possibles accidents.

La Direcció del curs es reserva el dret a canviar el programa així com d’excloure tots aquells que, pel seu comportament o manca de respecte als companys i monitors, o que mostrin incapacitat, dificultin la finalitat del curs. Qualsevol imprevist serà resolt, de manera inapel·lable, per la Direcció del curs.

Un cop iniciat el curs no es retornarà cap pagament, tret dels casos que atengui i resolgui la Direcció del CEB. El sol fet d’inscriure’s dona a entendre la total acceptació del programa i de la normativa del curs.