Curs d'escalada nivell 2

S'inaugura la inscripció al curs d'escalada de maig-juny de 2018

Data: dimarts 10 d'abril de 2018


Curs Iniciació a l’Escalada en Roca Nivell 2Del 15 de maig al 5 de Juny de 2018
Centre Excursionista de Badalona

Presentació:

L'escalada és una modalitat esportiva apassionant que permet descobrir l’essència i la bellesa de la muntanya vertical. Aquest curs va dirigit a aquelles persones que siguin autònomes en vies d’un llarg de corda (assolit el curs de nivell I) o que demostrin tenir un nivell equivalent. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

Objectius i contingutPrograma:

Sessions teòriques
Sessions pràctiques

Material que ha de portar l’alumne:


Material addicional (no obligatori):


Organització

Les sessions teòriques es realitzaran de 8 a 9:30 del vespre al local del CEB (C/ de la Costa, 13)
Les sortides pràctiques es realitzaran als llocs indicats per l’organització del curs. Els desplaçaments aniran per compte i càrrec dels participants.

Durant les classes pràctiques hi haurà un mínim d’un monitor per a cada 4 cursetistes.

Preu.

Socis CEB 95 €. No Socis 125 €

Aquest preu inclou: classes teòriques, pràctiques, i el material tècnic col·lectiu

Els inscrits que no comptin amb la llicència federativa de l’any en curs hauran d’assumir el cost d’una assegurança temporal de la FEEC (llicència temporal) que serà tramitada per l’organització del curs.
Aquest preu no inclou les despeses de transport alimentació que es derivin de les sortides pràctiques.

Inscripció

El termini d’inscripció és del 10 d’abril al 10 de maig de 2018.

Les places estan limitades a 8 participants. La inscripció es farà per rigorós ordre d’inscripció a la Secretaria del CEB.

Normes d’organització

Podran inscriure’s totes aquelles persones que tinguin 18 anys complerts o més. És imprescindible l’assistència a les classes teòriques per anar a les sortides pràctiques.

Els participants es comprometen a seguir les indicacions dels monitors/ instructors, els quals no es faran responsables de les conseqüències derivades de l’incompliment d’aquestes indicacions. El paper dels monitors / instructors, en aquest aspecte, està dirigit a minimitzar el risc inevitable que la pràctica de l’escalada comporta, i que els participants del curs assumeixen al inscriure’s al curs. L'organització no es responsabilitza dels possibles accidents.